Overslaan en naar de inhoud gaan

Men At Work Expo

Ken je Men At Work? Klopt, die zijn failliet. En wij hebben al hun centjes omdat ze ons inhuurden om exposities te organiseren in hun véééélste hippe kledingwinkel. Nee hoor, grapje. Dat wij hun centjes hebben dan. Ze zijn wel echt failliet.

Maar toen de toko in de Herestraat nog booming was, gaf DATcollectief daar in samenwerking met de winkel vier maanden lang exposities. Inclusief dikke openingsfeestjes met véééélste hippe lokale artiesten. En bier. Ja, het was mooi. En ook direct het bewijs dat Thom niet alleen online dingen doet, maar ook een event uit de grond kan stampen.

Teamleden

Kijk maar.

Expo: HACHE

Hector is een Madrileense allround kunstenaar. Si. Hij schildert, is huisfotograaf bij OOST en maakt gekke videoclips voor Roelie Vuitton, Kinoo en Korfbal. De band, niet de sport. Maar drukke baas dus, die Hector. We waren dan ook super excited dat hij wilde exposeren in Men At Work.

Door
Tags

Expo: WIllie Darktrousrs

Willie Darktrousers: kunstenaar, muzikant, alles. Bovendien de tweede exposant en artiest in de DATmag X Men At Work Expo. Met zijn bizarre creaties en toffe objecten bracht hij iets bijzonders naar de Herestraat. En groente. Hij maakt namelijk veel kunst en teksten over groente. 

Expo: Roelie Vuitton

Roelie Vuitton exposeerde als allereerste in de DATmag X Men At Work Expo. En samen met goede vriend en collega showpik Bananaz deed-ie ook nog eens zijn eigen openingsshow. Midden in de winkel. En denk je dat er iemand stil op z'n stokken stond? Vergeet het. Het was dansen, dansen, dansen, vriend. En daarna kunst kijken.