Overslaan en naar de inhoud gaan

DATmag

DATmag is een online magazine dat zich richt op de creatieve ondernemer. De redactie van DATmag houdt kantoor bovenin het roemruchte Simplon-gebouw aan het Boterdiep. Hier wordt gewerkt aan interviews, portretten en reportages over opkomend, creatief talent. Naast interviews en achtergrondartikelen organiseert DATmag optredens en exposities in Groningen.

Schitterend Media heeft de door DATmag ontworpen website gemaakt. Tijdens de bouw van de site is rekening gehouden met de bestaande huisstijl en visuele identiteit van het bedrijf. Na oplevering is Schitterend Media betrokken gebleven bij de organisatie en werkt samen met hen aan het opzetten en organiseren van nieuwe projecten.

Kijk maar.

Katten ministecken in het kattencafé

Katten ministecken in een kattencafé? Wij zijn ons er eentje. Het evenement van KATmag... sorry, DATmag met Poeslief is alweer een tijdje terug, maar gelukkig hebben we de foto's nog. En Freek heeft er ook een stukkie over gepend. Was mooi.
 

Klik hier voor het hele artikel...

Het dubbelleven van Patrick Swiers - Parttime hipster

Soms, maar dan ook heel soms, dwaalt DATmag een beetje rond tussen realiteit en fictie. Zo beschrijft Freek in deze column het absurde bestaan van Patrick, een hovenier uut Sappemees-Oost.
 

Klik hier voor het hele artikel...